Perkawis RUNJIN

1111

Usaha

Runjin Industry Co., Ltd. mangrupikeun panyadia solusi És-krim anu propésional anu didukung ku hiji tim anu alus pikeun insinyur pangalaman anu mumpuni kalayan pangalaman praktis mangtaun-taun dina industri és krim, boh pabrik alat-alat és krim atanapi pabrik és krim.
Diajar deui
  • Runjin had a serious meeting about how to keep strong in currently corona outbreak .

    Runjin ngagaduhan séri ...

    Di Cina domestik, beuki seueur kota parantos mimiti hirup normal, sareng parantos balik deui ka kantor sakumaha biasana. Pamasangan sareng komisi situs moal kapangaruhan. Pikeun proyek luar negeri anu lumangsung, urang bakal ...
    Diajar deui
    20-08-05
  • Appreciation from customer

    Apresiasi ti ...

    Kami parantos ngagabung sareng Unilever global mangtaun-taun. Bulan-bulan ieu kami ngagaduhan koméntar anu positip ti konsumén kami. Bener pisan aktip kami pikeun ngalakukeun anu langkung saé. Sakabéh tim Runchen kami bakal tetep usaha pikeun ngalakukeun panilitian ...
    Diajar deui
    20-08-05
  • company

    /about-us/Proyék

    Kami ngartos yén prosés produksi sareng desain perenah anu pas sareng desain kapasitas fasilitas jasa ekonomis mastikeun efisiensi tinggi ...
    Diajar deui
  • /about-us/

    /about-us/NGADUKUNG

    Dumasar kana jasa anu berorientasi pelanggan sareng kaunggulan téknis, Runchen komitmen pikeun alat-alat kualitas sareng jasa anu saé ...
    Diajar deui
  • /about-us/

    /about-us/palayanan

    Jasa cekap dina kabutuhan anjeun. Kami mastikeun alat-alat anjeun ngajalankeun dina kaayaan anu saé, salian ti éta, kami sanggup ngadukung ...
    Diajar deui