11

Tentang Kami

USAHA KAMI

Runchen Industry Co., Ltd. mangrupikeun panyadia solusi És-krim propésional anu didukung ku hiji tim anu alus pikeun insinyur pangalaman anu mumpuni kalayan pangalaman praktis mangtaun-taun dina industri és krim, boh pabrik alat-alat és krim atanapi pabrik és krim.

Runchen utamina nyayogikeun jasa pikeun pabrik és krim di daérah di handap ieu:

  • Ngadamel sareng ngical peralatan produksi és krim standar sareng khusus
  • Prosés pabrik és krim sareng desain perenah, desain kapasitas fasilitas jasa sareng instalasi rékayasa
  • Produk inovasi
  • Manajemén pabrik, palatihan sareng konsultan
  • Ahli sareng ngalaman dina ngaoptimalkeun prosés produksi sareng ngirangan biaya konversi

PERALATAN

Persis naon anu diarepkeun, desain optimal, bagian kualitas sareng komponenana ogé stabilitas anu dipercaya, mastikeun pasamoan produksi anu sampurna sareng ngaminimalkeun limbah operasi.

Proyék

Kami ngartos yén prosés produksi anu pas sareng desain tata ruang sareng desain kapasitas fasilitas jasa ekonomis mastikeun operasi épisiénsi anu luhur sareng biaya konversi anu kalapa. Henteu ngan nalika ngarencanakeun dina makalah tapi tiasa nerapkeun sacara praktis.

LAYANAN

Jasa cekap dina kabutuhan anjeun. Kami mastikeun alat-alat anjeun ngajalankeun dina kaayaan anu saé, salian ti éta, kami sanggup ngadukung pangropéa anu dijadwalkeun, pamutahiran alat-alat sareng jasa suku cadang, sareng langkung jauh ngeunaan konsultasi manajemén pabrik, pamutahiran pabrik sacara gembleng, tata prosés sareng desain kapasitas fasilitas jasa sareng sanésna.

NGADUKUNG

Dumasar kana jasa anu berorientasi pelanggan sareng kaunggulan téknis, Runchen komitmen pikeun alat-alat kualitas sareng jasa anu saé sareng pangrojong téknis. Kami ngarepkeun pilihan anjeun dina Runchen

CERITA urang

  • Runjin was approved as global supplier by Unilever. Our business has reached their Indonesia, Philippine, Australia, South Africa market. And we are keeping an increasing trend on business opportunities. This is a significant milestone for market customers approval.
    2019
    Runjin disatujuan salaku supplier global ku Unilever. Bisnis urang parantos dugi ka pasar Indonésia, Filipina, Australia, Afrika Kidul. Sareng kami ngajaga trend anu ningkat dina kasempetan bisnis. Ieu tonggak penting pikeun persetujuan konsumén pasar.
  • Runchen established branch office in Taizhou city titled as Taizhou Runjin Machinery Co., Ltd. Runjin Machinery Co., Ltd owns a 4000m2 plant, 60 employees including 15 technicians who are very professional and experienced in machine field.
    2016
    Runchen ngadegkeun kantor cabang di kota Taizhou anu judulna salaku Taizhou Runjin Machines Co., Ltd. Runjin Machinery Co., Ltd ngagaduhan pabrik 4000m2, 60 karyawan kalebet 15 teknisi anu profesional pisan sareng berpengalaman dina bidang mesin.
  • Runchen researched and developed a variety of high-efficiency ice cream equipment, which had been recognized by many customers and get more popular around world.
    2012
    Runchen nalungtik sareng ngembangkeun rupa-rupa és krim épisiensi tinggi, anu parantos dikenal ku seueur palanggan sareng janten langkung populér di sakumna dunya.
  • We have developed customers on Chile, Australia, Dubai, Mexico, Southeast Asia market. In order to meet strictly requirements in food industry, we set a high international standard about our equipment. All our electrical components and main parts are matched with well-known brand, like Siemens, Bonfiglioli, Schneider, etc.
    2010
    Kami parantos ngembangkeun palanggan di pasar Chili, Australia, Dubai, Mexico, Asia Tenggara. Dina raraga minuhan sarat dina industri pangan, kami netepkeun standar internasional anu luhur ngeunaan peralatan urang. Sadaya komponén listrik sareng bagian utama urang dicocogkeun sareng mérek terkenal, sapertos Siemens, Bonfiglioli, Schneider, jst.
  • After years of domestic market experience and more reliable relationship built, Renchen started spreading business toward worldwide.
    2006
    Saatos mangtaun-taun pangalaman pasar domestik sareng hubungan anu langkung dipercaya diwangun, Renchen ngamimitian nyebarkeun bisnis ka saluruh dunya.
  • The introduction of new development Ice cream formula breaks traditional type and achieves brilliant achievement on 2002. 
    2002
    Pengenalan formula És krim pamekaran anyar ngarusak jinis tradisional sareng ngahontal prestasi anu hadé dina 2002. 
  • Runchen was established on 2001.
    2001
    Runchen didirikeun taun 2001.