11

Taros Kami

Taizhou Runjin Machines Co., Ltd.

'

Kalér jalan Jianshe, jalan Sixiang, kabupatén Hailing, kota Taizhou 225300, Jiangsu , Cina

+ 86-0523 86818801

+ 86-0523 86818805

Shanghai Runchen Mesin Co., Ltd.

Kamar 1007 , Gedong A, Taman Perindustrian Zhengjue No.1-7, Jalan 1356, Xinyuan Road, Distrik Minhang, Shanghai 201108, P, R. Cina

+ 86-21 54730360

+ 86-21 54730580 

'

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami