11

Warta

  • Appreciation from customer

    Apresiasi ti nasabah

    Kami parantos ngagabung sareng Unilever global mangtaun-taun. Bulan-bulan ieu kami ngagaduhan koméntar anu positip ti konsumén kami. Bener pisan aktip kami pikeun ngalakukeun anu langkung saé .Semua tim Runchen kami bakal tetep usaha pikeun ngalakukeun panilitian ngeunaan téknologi. Tujuan kami nyaéta ngantep mesin és krim ngajalankeun langkung épisiénsi sareng ...
    Maca deui
  • Runjin had a serious meeting about how to keep strong in currently corona outbreak .

    Runjin parantos rapat serius ngeunaan kumaha tetep kuat dina saatos wabah korona.

    Di Cina domestik, beuki seueur kota parantos mimiti hirup normal, sareng parantos balik deui ka kantor sakumaha biasana. Pamasangan sareng komisi situs moal kapangaruhan. Pikeun proyek luar negeri anu lumangsung, urang bakal ngamimitian pangendali jarak jauh positip atanapi pitunjuk pikeun komisi situs. urang bakal ta ...
    Maca deui