11

Apresiasi ti nasabah

Kami parantos ngagabung sareng Unilever global mangtaun-taun.

Bulan-bulan ieu kami ngagaduhan koméntar anu positip ti konsumén kami. Bener pisan aktip kami pikeun ngalakukeun anu langkung saé .Semua tim Runchen kami bakal tetep usaha pikeun ngalakukeun panilitian ngeunaan téknologi. Tujuan kami nyaéta ngantep mesin és krim ngajalankeun langkung épisiénsi sareng ngahémat langkung biaya.

Tungtungna pikeun nyiptakeun nilai anu hébat.


Waktos Post: Aug-05-2020