11

Runjin parantos rapat serius ngeunaan kumaha tetep kuat dina saatos wabah korona.

Di Cina domestik, beuki seueur kota parantos mimiti hirup normal, sareng parantos balik kana damel di kantor sapertos biasana. Pamasangan sareng komisi situs moal kapangaruhan.

Pikeun proyek luar negeri anu lumangsung, urang bakal ngamimitian pangendali jarak jauh positip atanapi pitunjuk pikeun komisi situs. urang bakal nyandak tindakan online pikeun méréskeun masalah iraha waé pikeun ngadukung palanggan.

Samentawis éta, tim solusi kami bakal nyéépkeun langkung seueur waktos sareng usaha langkung pikeun ngembangkeun téknologi mesin és krim. Kami bakal ngajantenkeun diri langkung kompetitif, ngajantenkeun produk urang langkung épisién.

Percanten nalika virus corona ngaleungit, sadayana jalan normal. Perusahaan kami, tim kami tiasa nyugemakeun langkung seueur konsumén, sareng nyangking langkung seueur nilai pikeun konsumén.


Waktos Post: Aug-05-2020