Runjin © Krunt ™ -4000 Mesin Campuran Buah

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Anggo

  1. Lebetkeun granule buah garing, granule gula atanapi granule cair kana és krim. (Alatna henteu cocog pikeun bahan kentel, ogé anu gampang nyerep Uap atanapi gampang diserep)

Prinsip Gawe

  1. Motor nyetir sekrup kuantitatif pikeun nganteurkeun granul. Nambahkeun granule kana és krim épisién sareng stabil ku pompa vane, teras campurkeun granul sareng és krim slurry ku mixer internal dina kecepatan konstan. Pompa dahar wéb disaluyukeun ngalangkungan poténsiometer.

Desain Standar

  1. BuahTM-4000 mangrupikeun tuangeun granule buah sareng leres-leres tiasa nyumponan kabutuhan kabersihan pangan. Alat-alat na didamel tina bagian kualitas luhur sareng desain na tiasa minuhan standar kabersihan, reliabiliti sareng daya tahan anu ketat. Sadaya bagian anu badé ngahubungi granul és krim didamel tina 304 stainless steel. Aya kastor dipasang dina sampéan peralatan, anu tiasa gampang dipindahkeun sareng dipasang. 

Hopper Sareng Piala Kuantitatif

  1. Dina urutan pikeun mastikeun screw kuantitatif tiasa tuang granul stabil, alat pergaulan dipasang dina corong. Sekrup kuantitatif ngalantarankeun butiran kana inlet pompa feeder vane laju screw kuantitatif tiasa disaluyukeun tina 0% dugi ka 100%.

Pompa Dahar Vane

  1. Pompa dahar vane kalebet tina roda drive sabeulah. Éta tiasa nyampur granula seragam sareng bubur és krim tina mesin katirisan anu kontinyu. Kamajuan rotasi vane tiasa ngégél inur bubur buah, anu tiasa ngasingkeun bubur és krim sareng hawa. Dina operasi sirkulasi roda drive, nalika vane ngahontal bubur és krim, éta bakal balik deui pikeun nyetir roda sacara otomatis sareng nempatkeun és krim na di handap. Peraturan tanpa hambalan tiasa dilakukeun pikeun gancangna ngajalankeun roda drive ngaliwatan poténsiometer

Adun

  1. Adun perenahna di outlet vane pump. Éta tiasa nyampur bubur és krim sareng butiran buah langkung seragam ku gancangna konstan.  

Operasi Campuran Buah

  1. Panel Operasi Sadaya tombol fungsional aya dina panel payun, sareng gampang dioperasikeun.
    Disetél
    Éta tiasa dioperasikeun langsung saatos catu daya. Éta merenah pisan.
    CIP beberesih online
    Prosedur ngabersihkeun CIP tiasa ngamimitian ku ngendalikeun panel operasi, anu tiasa nyaluyukeun rohangan antara pompa feeder sareng bagian pergaulan salaku jarak anu asli. Sangkan éta merenah dipiceun bagian campuran sareng sekrup kuantitatif, pikeun ngalakukeun beberesih tangan.  
    Kapasitas Tambihan Buah
    BuahTM-4000 tiasa ngahasilkeun 16 ~ 400L / Jam unggal angkatan ngalangkungan panahan kuantitatif anu béda.

Komponén Pilihan

  1. l sekrup kuantitatif

    l suku cadang séjén 

Data Téknis

barang-barang Parameter Babasan
Nyocotkeun motor sekrup 0,75 KW  
Motor Campuran Hopper 0,75 KW  
Motor Campur 0,75 KW  
Motor Vane Pump 1.1 KW  
Transformer 0,15 KW  
Total Kakuatan 2,75 KW  
Tabung tuang , jaba 51 mm 2 "selang jepitan
Ngaleungitkeun tabung, éksternal 51 mm 2 "selang jepitan

Ukuran utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami