Runjin © Krunt ™ -2000 Mesin Campuran Buah

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Anggo

Lebetkeun granule buah garing, granule gula atanapi granule cair kana és krim. (alatna henteu cocog pikeun bahan kentel, ogé anu gampang nyerep Uap atanapi gampang diserep)

Prinsip kerja

Motor ngadorong sekrup kuantitatif pikeun nyebarkeun granula sacara stabil sareng éfisién sareng nambihan kana és krim ngalangkungan pompa vane, anu nyampur granul sareng bubur és krim ku mixer internal kalayan kecepatan konstan. Pompa dahar vane disaluyukeun ngalangkungan poténsiometer.

Desain Standar

BuahTM-2000 mangrupikeun Fruit Granule Feeder sareng sapinuhna nyumponan kabutuhan kabersihan tuangeun. Parangkatna diwangun ku kompresor kulkas kualitas luhur sareng bagian kualitas luhur, anu dirarancang pikeun minuhan standar ketat kabersihan, réliabilitas sareng daya tahan. Sadaya bagian anu ngahubungi és krim didamel tina 304 waja stainless. Éta dilengkepan kastor, gampang dipindahkeun sareng dipasang.

Hopper sareng cangkir kuantitatif

Dina corong, aya alat pergaulan pikeun mastikeun yén sekrup kuantitatif tiasa stabil nyoco butiran buah. Sekrup kuantitatif tiasa nyéépkeun butiran buah kana inlet tina pompa susukan vane. Laju screw kuantitatif tiasa disaluyukeun antara 0% sareng 100%.

Pompa dahar vane

Pompa susukan kalebet tina roda drive sabeulah sareng tiasa seragam nyampur granul buah kana bubur és krim anu dileupaskeun tina mesin katirisan sistem anu teras-terasan. Salila rotasi sabeulah, éta tiasa persis ngégél inlet lémparan bubur buah, sahingga bubur és krim diisolasi tina hawa sakurilingna. Salila sirkulasi sareng rotasi roda drive, nalika sabeulah dugi ka bubur és krim, éta otomatis bakal mundur deui kana roda drive, sareng dina waktos anu sasarengan, sareng nempatkeun butiran buah ka handap. Peraturan tanpa hambalan tiasa dilakukeun pikeun kagancangan jalan roda drive ngaliwatan poténsiometer

Operasi tina Mesin Campuran Buah

Panel operasi

Sadaya tombol fungsional aya dina panel payun, saderhana sareng gampang dianggo.

Ngamimitian

Éta merenah pisan sareng tiasa langsung dioperasikeun saatos listrikna dihurungkeun.

CIP beberesih online

Operasi pikeun panel operasi sacara otomatis ngamimitian prosés ngabersihkeun CIP, sahingga pompa tuangeun sareng bagian pergaulan tiasa disaluyukeun sareng reresihan anu tos ditangtoskeun salami ex-factory, sahingga pikeun ngagampangkeun panyabutan alat pergaulan sareng sekrup kuantitatif, pikeun ngangkut kaluar beberesih manual.

Kapasitas nambihan buah

Ngaliwatan seleksi sekrup kuantitatif anu béda, BuahTM-2000 tiasa ngahasilkeun bahan ~ 200L / jam unggal angkatan.

Komponén Pilihan

l sekrup kuantitatif

Suku cadang séjén

Data téknis

Barang téknis Parameter Babasan
Nyocotkeun motor sekrup 0,75 KW  
Campuran motor 0,75 KW  
Motor pompa vane 1.1 KW  
Transformer 0,15 KW  
Kakuatan total 2,75 KW  
Tabung tuangeun, jaba 51 mm 2 "Hoop
Ngaleungitkeun tabung, jaba 51 mm 2 "Hoop

Diménsi utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami