Runjin © Krunt ™ -EX800 Extrusion and Slicing Line pikeun És Krim

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tujuanna

Runchen © Expro ™ -EX800 digunakeun pikeun ngadamel és krim jinis ékstrusi sareng és krim tipe keusikan, sareng éta ogé ngahias sareng nguatkeun produk és krim. Jenis-jenis produk és krim anu tiasa dihasilkeun kalayan alat-alat bantu.
Jenis produk anu tiasa dihasilkeun:
- Produk rod-colokan - produk strip - és krim kerucut / cangkir - keureutan - blok - sandwich - cake saeutik

Prinsip kerja

Standar Runchen © Expro ™ -EX800 garis ekstrusi és krim diwangun ku sistem transmisi baki produk bulak balik sareng panyimpenan beku instan. Inlet / outlet produk disetél di payuneun panyimpenan beku instan sareng dihubungkeun sareng platform damel, ngabentuk sistem transmisi sirkular. Pigura stasiun standar dipasang dina platform damel pikeun ngaluarkeun, ngeusian sareng ngahias krim és. Di jero gudang beku instan, ranté transmisi corak dua sét pigura stainless steel sajajar.

Salaku prosedur padamelan anu munggaran, jalur produksi ngaluarkeun bahan baku és krim kana baki produk (sapertos produk sambel, produk keureut atanapi kueh sakedik), atanapi eusian bahan baku és krim kana kerucut anu tos disebarkeun . Satuan operasi anu sanés dianggo pikeun produk anu sanés sapertos alat rod-plugging, alat panyebaran biskuit, alat nyebarkeun permén karét, ngeusian kerucut ngawangun, és krim dihias permukaan, karamel, jus, jam atanapi buah garing. Teras, baki kalayan produk ngalirkeun torowongan beku instan sareng beku ku sirkulasi hawa tiis. Saatos produk és krim beku, panangan mékanis bakal nyandak produkna tina baki sareng rendam dina coklat sareng bungkus produkna.

Desain Standar

Kakuatan utama

Sistem nyetir ranté sareng sumber kakuatan sadaya alat dina platform damel aya dina torowongan beku instan. Roda nyetir sistem transmisi ranté sareng poros nyetir utama dina handapeun platform damel langsung nyambung kana kakuatan utama.

Platform damel

Pigura stasiun dipasang dina platform padamelan pikeun ngalengkepan sababaraha bagian fungsional pikeun ngahasilkeun produk khusus. Pigura stasiun ieu didesain janten tiasa ditukeurkeun hiji sareng anu sanésna pikeun ngahasilkeun produk tipe ékstrusi atanapi jinis-jinis keusikan. Sadaya permukaan éksternal sareng komponén platform didamel tina bahan stainless steel atanapi tahan karat.

Torowongan beku instan

Torowongan beku instan tina Runchen © Expro ™ -EX800 diwangun ku dua sét gudang bebas prefabrikasi. Épaporator sareng kipas kecepatan luhur diposisikan di sisi sistem transmisi ranté. Di jero gudang beku instan, ranté transmisi corak-corak dina pigura stainless steel sapanjang rel hélik ganda. Sadaya bagian anu ngadukung ranté, roda gigi sareng pigura didesain janten gampang dibersihkeun sareng dijaga. Antara ranté ranté sareng kipasna mangrupikeun koridor pikeun pangropéa. Mékanisme tegangan anu dianggo pikeun ngalereskeun ranté transmisi sacara saksama ngemutan variasi suhu dina torowongan beku instan. Panel panyimpenan torowongan beku instan didamel tina panel stainless steel kalayan PU di jero. Panel panyimpenan handapeun disayogikeun sareng solokan saluran pamiceunan.

Sistem kontrol

Sadaya fungsi acak kalebet komponén kakuatan, fungsi ngeusian sareng hiasan permukaan

fungsi és krim sadayana dikadalikeun sareng PLC dina panel kontrol pusat. Sadaya data produksi tiasa disusun, dikokolakeun sareng disaluyukeun sateuacanna dina panel kontrol. Nalika alat-alat sanésna nyambung kana komputer host, alat-alatna tiasa dikontrol ku program anu sanés.

Sistem tiis

Anu baku Runchen © Expro ™ -EX800 nerapkeun évaporator pendinginan amonia. Salaku unit opsional, sistem ogé tiasa nerapkeun Freon evaporator.

Pangiriman produk

Runchen © Expro ™ -EX800 instrumen transmisi produk dirancang khusus pikeun ngalirkeun produk rod-plug. Éta tiasa dianggo pikeun nyerep produk anu dicolok tina rod saatos ékstrusi dina coklat. Instruménna dilengkepan 185 tangan mékanis sareng tank perendaman coklat anu tiasa dipindahkeun sareng pompa sirkulasi coklat khusus.

Pilihan pakakas

Jenis produk Biskuitsebaran Nangtungékstrusi Rodnyolok Horisontalmotong Permén karétsebaran
Rod-colokkeunproduk  
Sandwichproduk    
Nyiksikanproduk      
Jenis produk Conesebaran Coklatnyemprot Saliwatngeusian Pena ngeusian Luhurhiasan
Cangkir sirkular    
Cone  
Kueh sakedik      
Jenis produk Conesebaran Coklatnyemprot Saliwatngeusian Pena ngeusian Luhurhiasan
Cangkir sirkular    
Cone  
Kueh sakedik      
Kapasitas (unit per jam)  
És krim anu dicolok-rod:

9000

És krim kerucut:

7000

És krim cangkir:

7000

Jalur: leutik

9000

ageung

1000

És krim sandwich:

8000

És krim jajan: henteu aya palapis

7000

Meungpeung és krim

14000

Kapasitasna dumasar kana produk és krim standar kalayan rumus ieu sareng suhu nguap -45 ℃.

Gajih nonfat bubuksusu Tangkal gulagula) Plasm glukosa Bahan anak perusahaan Eusi kondensat Cai Total
10,0% 11% 12,0% 5,5% 0,5% 39,0% 61,0% 100,0%

Kapasitas produk keureut didasarkeun kana produk standar kalayan ketebalan maksimum 25 mm.
Kapasitas kerucut tirus dumasar kana produk standar kalayan diaméter maksimum 60 mm.

Diménsi utama

  Platform damel Panyimpenan tina

sistem transmisi

Panyimpenan tina pendinginan

sistem

Beurat beurat kg 2.000 7.200 4.200
Beurat beurat kg 3.000 9.500 6.600
Diaméterna maksimum m 5,41 × 1,35 × 2,7 9,1 × 2,42 × 2,9 7,71 × 2,42 × 2,9

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami