Runjin © Krunt ™ -G4 És Krim Mesin ngeusian

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi

  1. Ngeusian és krim, sorbet sareng produk és cai kana kerucut, cangkir sareng wadah massal anu rupa-rupa desain, bentuk sareng ukuran.

Prinsip Operasi

  1. Cawan, kerucut atanapi kontainer masif dikaluarkeun hiji-hiji tina tumpukan dispenser teras disimpen dina lamél, siap dieusian.

    Ngeusian és krim, sorbet atanapi cai és dilakukeun ku cara ngeusian waktos-waktos, pangisi volumetrik atanapi pangeusi ékstrusi. Dina kasus és krim anu diekstrusi, mékanisme motong ogé kalebet.

    Hiasan kalayan sajumlah bahan kentel atanapi padet anu béda tiasa sareng aya seueur peralatan hiasan opsional anu sayogi pikeun Runchen Krunt-G4.

    Fungsi tutupna tiasa dipilih tina sababaraha téhnik anu sayogi, gumantung kana desain produk, ogé panyegelan panas nganggo foil pre-cut tiasa dimungkinkeun.

    Saatos sealing sareng tutup produkna diangkat tina lamellas sareng dipindahkeun kana sabuk conveyor transfer. Sistem penanganan otomatis, sapertos unit transfer pick-and-place, sayogi.

Mesin Dasar

Runchen Krunt-G4 diwangun dina pigura stainless steel anu kokoh. Mesin keusikan didesain kanggo nyumponan standar higienis pangluhurna, kalebet pigura anu kabuka pinuh anu nyingkahan sarap cai sareng ngamungkinkeun meresihan selang-handap anu épisién. Nozel semprot pikeun meresihan lamella ogé kalebet peralatan standar.

Gratis pelumasan, ranté conveyer stainless steel kalayan nada 70mm mawa lamellas anu dipasang dina ranté ku cara "konci gancang" sekrup pikeun gampang dirobih-ganti.

Sadaya stasiun damel di luhur dipasang dina rél, tanpa ngalereskeun liang anu ngamungkinkeun pikeun nempatkeun stasiun kalayan gampang sareng gancang tanpa nganggo alat.

Sagala ngeusian, ngahias sareng alat bantu kalebet nozel, selang, stasiun drive sareng sajabina didesain pikeun sambungan anu saderhana sareng gancang pikeun perobihan produk anu gampang sareng pembersihan anu épéktip. Mesin na aya ku dua pitches indexing béda. Mesin kalayan nada pengindeksan 140mm kanggo produk anu langkung alit sedengkeun mesin kalayan pitch pengindeksan 210mm tiasa ngadamel ukuran kulawarga-ageung sareng wadah massal. Henteu diperyogikeun ngarobih ranté nalika ngarobah nada béda tina lamellas.

Sistem Drive Utama

Motor gir dikendali frékuénsi nyetir kaméra utama ngaktipkeun cangkir atanapi wadah dispenser sareng ejector. Gerakan linier tina conveyor lamella sacara mékanis disingkronkeun tina drive utama ku mékanisme indéks.
Enkoder nyayogikeun sinyal ka PLC pikeun kontrol anu akurat pikeun gerakan anu diaktipkeun ku hawa.

Sistem Ngadalikeun

Runchen Krunt-G4 dikawasa ngalangkungan sistem kontrol PLC sentral. PLC ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun kontrol anu langkung akurat sareng langkung gampang dirobih antara produk. PLC ngamungkinkeun pikeun ngamimitian otomatis sareng mareumanana, sareng éta dilengkepan ruang penyimpanan data 2MB anu ngamungkinkeun sajumlah produk tos diprogram.
Data produk ditampilkeun dina panel touch touch supados gampang dioperasikeun sareng diawasi.

Sistem udara sareng vakum anu dikomprés

Kusabab alesan higienis sadaya komponén pneumatik didamel bahan anti-korosif, bébas pelumasan. Sadaya klep dipasangkeun listrik klep korsi sareng éta diwangun kana kabinet stainless steel di luhur mesin.
Vakum anu diperyogikeun kanggo cangkir, wadah sareng dispensing tutup diala ku klep venturi.

Mesin Kauntungan tambahan

Pikeun mastikeun fungsi mesin, mesin ngeusian Runchen Krunt-Z12 kedah langkung saé milih suku cadang aslina. Upami milih anu sanés, ieu bakal ngagaduhan unsur anu henteu stabil, nyababkeun alat-alat rusak. Punten konsultasi sateuacan dianggo.

Kerangka Anu Langkung Panjang sareng Langkung stabil

Panjang mesin diperpanjang dugi ka 5m kanggo nyayogikeun langkung seueur rohangan pikeun operasi manual sareng langkung seueur posisi kanggo stasiun kerja tambahan. Dukungan kerangka mesin ningkat tina 4 lembar jadi 6 lembar anu nguatkeun kakuatan mesin pikeun ngajalankeun langkung mantep.

Servo Motor Drive pikeun ngeusian Station

Siemens S7-300 PLC dilengkepan dina mesin standar, servo motor drive kanggo stasiun ngeusian tiasa ditambih tanpa modifikasi tambahan. Gerakan keusikan tiasa diprogram via panel operasi pikeun mensimulasikeun sababaraha jinis kurva cam, data kurva tiasa disimpen sareng disimpen deui. Ieu ngajantenkeun parobihan-perubahan produk sareng inovasi anu merenah pisan.

Kontrol Suhu Sistem Coklat

Sistem manaskeun sareng sistem kontrol suhu pikeun nyemprotkeun coklat sareng sistem topping mangrupikeun desain standar pikeun nyegah coklat anu nyangkut dina suhu lingkungan anu handap.

Stasion Kalibrasi Tutup

Unit kalibrasi tutup tambahan dipasang pikeun ningkatkeun stabilitas akurasi tutup pikeun mastikeun kualitas produk.

Alat-alat standar

Mesin keusikan dasar Runchen Krunt-G4 tiasa disayogikeun sareng sét peralatan anu béda-béda pikeun cangkir, kerucut atanapi keusikan wadah. Sét standar pikeun unggal jenis produk dibéréndélkeun di handap:

Cone ngeusian

Dispenser kerucut

Calibration kerucut

Ngeusian Piala

Dispenser Piala

Ngeusian Wadah Massal

Dispenser ageung / Wadahna

Semprot coklat

2 rasa és krim éster sareng servo drive

2bypass valves Topping saos

2 sét stasiun pompa

Bahan garing doser

Tutup dispenser

Kertas kerucut pleating

Pangaluaran nangtung

Conveyer pikeun congcot

2 rasa és krim éster sareng servo drive

2 klep bypassTutup dispenser

Tutup tutup

Pangaluaran nangtung

Conveyer pikeun cangkir

2 rasa és krim éster sareng servo drive

2 klep bypassTutup dispenser

Tutup tutup

Pangaluaran nangtung

Conveyer

Parangkat Pilihan

Salaku tambahan pikeun pakakas standar, seueur jinis peralatan opsional aya sayogi pikeun dispensing, ngeusian sareng ngahias. Ieu ngamungkinkeun rupa-rupa produk pikeun dihasilkeun.

Cone

 

Paranti riak

 

Doser kanggo 2 rasa és krim tina keusikan konkrit

Doser kanggo 2 rasa és krim tina ngeusian kincir angin

Doser kanggo és krim tina keusikan twister

Doser kanggo és krim ripple tina keusikan twister

Doser kanggo és krim sareng kalebet

 

 

 

 

 

Unit hiasan Pénis pensil

 

 

Kunyah dispenser karét

 

 

 

 

 

 

 

Coding tanggal

Conveyer O-belt Alat pick & tempat

Cup

 

Paranti riak

 

Doser kanggo 2 rasa és krim tina keusikan konkrit

Doser kanggo 2 rasa és krim tina ngeusian kincir angin

Doser kanggo és krim tina keusikan twister

Doser kanggo és krim ripple tina keusikan twister

Doser kanggo és krim sareng kalebet

Pengisi ekstrusi kalebet alat motong pikeun motong tiis Unsur pemanasan opsional pikeun motong kawat

Alat ripple puter pikeun extruder

Unit hiasan Pencil filler Volumetric filler Liquid doser

Bubuk bubuk doser Ngunyah karét dispenser Segel panas - pre-cut foil Kubah tutup dispenser Piala tutup dispenser

Tutup unscrambler kanggo tutup anu teu tiasa tumpak Alat puting tutup anu teu tiasa tumpuk

Tutup spinner Tanggal coding Outlet conveyer

Pilih & tempatkeun alat

Wadahna ageung

 

Doser kanggo 2 és krim rasa tina keusikan paralel

Doser kanggo 2 rasa és krim tina keusikan konkrit

Doser kanggo 2 rasa és krim tina ngeusian kincir angin

Doser kanggo és krim tina keusikan twister

Doser kanggo és krim ripple tina keusikan twister

Doser kanggo és krim sareng kalebet

Pengisi ekstrusi kalebet alat motong pikeun motong tiis Unsur pemanasan opsional pikeun motong kawat

Alat ripple puter pikeun extruder

Unit hiasan

 

 

 

 

Panas segel - pre-cut foil Kubah tutup dispenser Piala tutup dispenser

Tutup unscrambler kanggo tutup anu teu tiasa tumpak Alat puting tutup anu teu tiasa tumpuk

Tutup spinner Tanggal coding

 

Pilih & tempatkeun alat

 

Suku cadang

Pikeun mastikeun kinerja mesin, disarankeun pikeun nganggo bagian aslina anu tiasa sacara gampil dipesen numutkeun manual suku cadang. Dina raraga ngabantosan nasabah ngaoptimalkeun saham suku cadang, mesin ngeusian Runchen Krunt-G4 didesain kanggo nganggo seueur bagian anu cocog di pasar, kalebet 140mm pitch lamellas, stasiun kerja, bagian struktur, bagian nyetir contona sprocket sareng ranté, elemen pemanasan jeung sajabanaTapi disarankeun pisan pikeun mastikeun sareng Runchen sateuacan nganggo bagian anu cocog pikeun nyingkahan karusakan mesin.

Data Téknis

Jumlah tina jalurPitch indexing kaluaran tipikal (pcs / h) Jumlah stasion Kacepetan mékanis (stroke / mnt) Max. ukuran produk kerucut Kon kerah No.

Produk sagi opat: mm

inci Rectangle cup lamella

 

Max. prod. jangkungna: Piala

Cone

4 jalur140 / 5,5 "1030030

18-50

 

 

80 / 3.1 "[A1] 80 × 115

3.1 × 4,5 [B1]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

3 jalur140 / 5,5 "760030

18-50

 

 

110 / 4.3 "[A2] 110 × 115

4.3 × 4,5 [B2]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

2 jalur140 / 5,5 "520030

18-50

 

 

120 / 4,7 "[A3] 190 × 115

7,1 × 4,5 [B3]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

3 jalur280/11 ”480020

15-45

 

 

110 / 4.3 "[A4] 100 × 250

4,0 × 9,8 [B4]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

2 jalur280/11 ”340020

15-45

 

 

190 / 7.5 "[A5] 180 × 250

7,1 × 9,8 [B5]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

1 jalur280/11 ”210020

15-45

 

 

255/10 "[A6] 380 × 250

15 × 9,8 [B6]

 

150 / 5,9 "

200 / 7,9 "

Parabot coklat Volume wadah Volume dosis per hijianHiasan palapis 14Litre (3.7 US Gals) × 2 2-6ml (0,07-0,20 fl. Oz.)4-8ml (0.14-0.28 fl. Oz.)      

※ Kapasitas saleresna bakal gumantung kana sababaraha faktor, kalebet bentuk sareng volume produk ogé cara ngeusian sareng nyegel.

Syarat Kakuatan

Hawa dikomprésKualitas

Tekanan kerja Konsumsi

 

Kakuatan

Sambungan

 

konsumsi

Motor utama Servo motor Filler puteran

Ékspérimén sabuk outlet

  minimum  

standar pilihan

 

standar standar standar standar standar

 Henteu aya eusi minyak, kandungan cai ≤ 2.0g / cu.m 6bar (87 psi)2,5 cu.m / mnt  3 × 380V / 50Hz

Numutkeun pamundut konsumén

 

0,75 KW

1,10 KW

0,18 KW

0,18 KW

1,50 KW

Konfigurasi Lamellas Standar

[A1] 140 pitch 4 jalur buleud produk [B1] 140 pitch 4 jalur bujur produk

[A2] 140 nada 3 jalur produk buleud [B2] 140 pitch 3 jalur produk bujur

[A3] 140 pitch 2 jalur produk buleud [B3] 140 pitch 2 jalur produk bujur

[A4] 280 pitch 3 jalur produk buleud [B4] 280 pitch 3lan produk bujur

[A5] 280 pitch 2 jalur produk buleud [B5] 280 pitch 2 jalur produk bujur

[A6] 280 pitch 1 jalur putaran produk [B6] 280 pitch 1 jalur bujur produk

※ [A1] lamellas mangrupikeun konfigurasi standar pikeun mesin standar, stasion damel dilengkepan ogé cocog sareng lamellas [A1].

※ 140mm atanapi 280mm lamellas ogé sayogi numutkeun pamundut pelanggan.

※ 210mm pitch lamellas sareng ranté sayogi numutkeun pamundut pelanggan

Gambar Produk

Dispenser Kon & PialaKinerja stabil, henteu aya ruksakna bahan bungkus.
Pencét sareng Coklat SemprotAtomisasi seragam, kontrol volume anu épisién. Pemanasan dina garis pamulangan sareng nozel panyemprot pikeun nyingkahan coklat macét.

Servo Drive pikeun ngeusian SystemGeter sareng noise anu handap, pelumas gratis. Kantun ngarobih data kurva via panel kontrol pikeun inovasi produk énggal tanpa biaya tambahan.

Diménsi Mesin


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami