Runjin © Krunt ™ -N1200 Mesin És Krim És

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Anggo

Campur, beku sareng aduk bubur sareng hawa kana és krim. Éta sacara otomatis tiasa ngahasilkeun és krim kalayan kualitas anu seragam. Dibandingkeun sareng produksi saliwat, produksi anu épéktip, wajar sareng kontinyu tiasa ngirangan biaya sareng mastikeun stabilitas cairanana.

Prinsip kerja

Mesin katirisan nyalira ngagaduhan sumber anu tiis, sareng pangguna ngan ukur kedah nyambungkeun cai atah, listrik, gas sareng bahan baku és krim (bubur) kanggo ngahasilkeun. Bahan baku és krim sareng hawa ngasupkeun drum katirisan ngalangkungan pompa campuran sareng klep inlet hawa, sareng drum katirisan didinginkan ku kompresor Freon anu dibawa nyalira, sareng pengikis aduk anu aya dina drum katirisan nyampur hawa kana buburan, teras kerok stainless steel khusus anu dipasang dina alat kerok anu diaduk teras-terasan ngagaur és krim dina kendang katirisan, sareng és krim ngaleupaskeun tina pipa bahan.

Desain Standar

FruntTM-N1200 mangrupikeun Pakan Granule Buah sareng sapinuhna nyumponan kabutuhan kabersihan tuangeun. Parangkatna diwangun ku kompresor kulkas kualitas luhur sareng bagian kualitas luhur, anu dirarancang pikeun minuhan standar ketat kabersihan, réliabilitas sareng daya tahan. Sadaya bagian anu ngahubungi és krim didamel tina 304 waja stainless.

Awak mesin katirisan

Awak mesin katirisan didamel tina stainless steel. Dua sisi stainless steel tina mesin katirisan tiasa dicabut, pikeun ngagampangkeun tanaga perbaikan pikeun ngalereskeun bagian-bagian alat anu sanés.

Kendang tiris

Permukaan jero kendang katirisan nyaéta pelapis kromium heuras sareng kalayan grinding presisi, pikeun ngahontal aya permukaan anu rata, sahingga bahan campuran és krim tiasa kéngingkeun pertukaran panas anu hadé sareng épék beku anu épéktip. Éta dilengkepan alat pengikis aduk ku agul stainless steel anu teras-terasan muterkeun dina kecepatan anu tangtu di sapanjang permukaan drum katirisan, pikeun mastikeun aya produksi lancar produk és krim anu leueur, anu didorong pikeun ngagaur komponén wiper ku motor utama ngalangkungan sabuk anu ngalantarankeun

Sistem Refrigerasi

Sistem kulkas diwangun-di spiral sealing tipe kompresor sareng nganggo Freon salaku kulkas

Sistem Refrigerasi

Sistem kulkas diwangun-di spiral sealing tipe kompresor sareng nganggo Freon salaku kulkas

Pompa campuran hawa

Lokasina di panel payun mesin katirisan, aya klep pangaluyuan inlet hawa, pikeun ngompa bubur sareng hawa kana drum katirisan.

Tekanan ngatur klep

Di outlet és krim kendang katirisan, aya klep pangaluyuan tekanan, supados tekanan tina katirisan kendang tetep konstan.

Operasi Mesin Katirisan

Sadaya tombol fungsional aya dina panel payun, saderhana sareng gampang dianggo.

Kaasup saklar operasional ieu:

Panel operasi

l Ngamimitian / nutup pompa campuran

l Startup / caket aduk scaler

l Sistem ngamimitian / nutup kulkas

l Sistem ngamimitian gas / tutup panas

l Kontrol volume produksi és krim

l És krim viskositas tampilan

Ngamimitian Mesin Katirisan

Éta merenah pisan sareng tiasa langsung dioperasikeun saatos cai, listrik sareng gas dihurungkeun.

Beberesih

Beberesih tina Mesin Pembekuan tiasa dilakukeun ngalangkungan sistem CIP pusat. Sareng sambungan pipa ngadopsi gelung

Kaluaran normal

~ 50L / jam 3 ~ 13gallons / jam

Volume produksi dumasar kana kaayaan ieu:

Suhu input bubur: + 5 ℃ (+ 41 ° F temperature Suhu kaluaran bubur: -5 ℃ (+ 23 ° F ratio Babandingan puffing: 100%

Bahan baku és krim

 Gajih

HCO)

Skimmed

bubuk susu

Gula (sukrosa)  Sirop glukosa  Émulator émisi  Eusi kondensat   Cai   Total
10,0% 10,5% 12,0% 5,0% 0,5% 38,0%

62,0%

100%

Data téknis

Barang téknis Parameter Babasan
Kompresor internal 9,35 KW × 2  
Gas beku R404 Standar  
Eusi kulkas 5,3 Kg (11,68 LB)  
Sedeng kondensasi Cai  
Motor aduk 9,2 KW  
Campuran motor 0,75 KW × 2  
Kakuatan total 29,4 KW  
Konsumsi hawa 2 m3/ jam  
Konsumsi hawa dikomprés 6 bar  
Jisim udara dikomprés, maksimumkapasitas tahan cai 2,5 g / m3  
Konsumsi cai kentel: cai dinatabung cai + 20 ℃ 6000 L / jam
Sambungan inlet cai kondensasi 1 "  
Sambungan outlet cai kondensasi 1 "  
Pipa campuran campuran, éksternal 38 mm 1 1/2 "gelang
Tabung és krim, sacara éksternal 38 mm 1 1/2 "gelang
Laju ngabahekeun maksimal 100%  

Diménsi utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami