Runjin © Krunt ™ -N2000 Mesin És Krim És

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tujuanna

Campur bubur ku hawa sareng beku pikeun ngahasilkeun és krim. Mesinna sacara otomatis tiasa ngahasilkeun és krim kalayan kualitas seragam. Éta ogé lumaku pikeun beku permukaan produk non-és-krim.

Prinsip kerja

Frunt ™ -N2 mesin katirisan kontinyu lengkep sasuai ka nu 3-A standar kasihatan tina

Asosiasi Pasokan Industri Makanan & Susu, Amérika Serikat.

Pigura, pelindung sareng sistem pipa pendingin mesin sadayana didamel tina stainless steel. Sadaya bagian anu ngahubungi bahan campuran sareng és krim didamel tina bahan tahan karat anu gampang dibersihkeun sareng ditukeurkeun.

Pamasangan Mesin katirisan tiasa langsung nyambung kana catu daya, mesin pendingin, hawa sareng bubur.

Tabung katirisan Tabung katirisan didamel tina nikel murni, kalayan témbok jero dilapis kromium keras sareng permukaan anu rata, anu nyayogikeun patukeuran panas anu saé sareng pangaruh katirisan anu épéktip pikeun bahan adun és krim.

Asik sistem Pikeun nyayogikeun kapasitas anu stabil pikeun mastikeun yén és krim ngagaduhan suhu atanapi konsistén anu pas. Nalika mesin dieureunkeun atanapi sistem pendingin dipareuman ujug-ujug (contona, darurat panutupanana), defrosting amonia panas dianggo pikeun nyegah tina beku. Amonia amonia cair kedah bébas tina gelembung sareng tekananna henteu kedah langkung handap

tibatan 4 bar (58 psi). Suhu nguap tina mesin katirisan nyaéta -34 ℃ (-29 ℉).

Nyupiran Sistem nyetir langsung diangkut tina motor utama kana blénder ngaliwatan katrol sabuk.

Pompa inlet sareng outlet Mangrupikeun kelompok pompa gir. Éta tiasa ngimbangan anggo normal ngalangkungan lolongkrang. Permukaan jero tina pompa stainless steel diperlakukeun kalayan prosés khusus pikeun ngirangan ageman.

Reureuh sakeudeung Ngareureuhkeun mesin sakedap nalika produksi pikeun mastikeun leungitna minimum bahan és krim sareng stabilitas relatif kualitasna.

Kaluaran normal

2000 liter sajam (528 galon AS)

Kaluaran dumasar kana kaayaan di handap ieu:

Suhu input bubur +5 ℃ (+41 ℉) Suhu kaluaran és krim -5 ℃ (+23 ℉) Suhu ngejat -34 ℃ (-29 ℉)

Kandungan minyak dina amonia <30 Tingkat ékspansi PPM 100%

Kaayaan tina bubur Umumna bubur és krim ngandung 38% bahan padet. Kaluaran aktual sareng suhu pembuangan tunduk kana rumus és krim.

Frunt ™ -N2

Standar rarancang Di sagigireun desain standar anu disebatkeun, Frunt ™ -N2 ogé kalebet barang-barang ieu.

Dikomprés hawa Kontrol tingkat ékspansi na CIP pompa (upami disayogikeun) ku hawa anu dikomprés. Kadali panel Sadaya fungsi alat-alatna dilakukeun ku panel ieu, kalebet ngukur ukuran pikeun beban motor, manometer hawa, pompa, tombol ON / OFF motor utama, pangaturan pikeun ngendalikeun pendinginan sareng aliran pompa bubur.

Ngompa nyetir Kakuatan ngeusi batre sareng ngecas pompa mangrupikeun pangendali motor gir ku konverter frékuénsi. Ruang lingkup kontrol variasi kagancangan pompa ngecas sareng ngecas tiasa disetél janten 10-100%.

Kamampuh tina nyampur pompa Bubur 120-1200 liter per jam (32-317 galon AS).

Standar suku cadang Sakumpulan suku cadang sareng alat, roda sabuk anu dianggo pikeun ngarobih tekanan tabung beku sareng roda sabuk anu dianggo pikeun ngirangan kagancangan campuran.

Alat-alat opsional anu dianggo dina pompa nambihan Bahan Frunt ™ -N2

Pikeun langsung ngompa bumbu cair sareng palét anu leupas tina zat padet kana tabung katirisan dina proporsi.

Klep piston Tee Nyambung kana pipa kaluaran és krim

Paparan tina ngaleupaskeun tekenan Nyambung kana pipa kaluaran és krim Paparan tina ngaleupaskeun suhu Nyambung kana pipa kaluaran és krim Aerator kontinyu (bawaan)

És krim pamisah Sebarkeun krim és anu di kaluarkeun kana dua garis anu béda sareng eusian és krim na

Darurat eureun klep Pikeun sistem pendinginan

Freon aplikasi Éta tiasa dirobih janten lumaku pikeun mesin Freon-type, anu ngagaduhan pangaruh sakedik kana kamampuan.

Ngaleungitkeun klep TüV Klep relief kedah dipasang dina sistem pendingin standar pikeun saluyu sareng sarat panyejuk lokal.

Kawin cadang bagian Dipaké pikeun pangropéa 3000 atanapi 6000 jam

Data téknis

Motor utama 22 kilowatt
Motor pompa 1,5 kilowatt
Catu daya standar 3-fase 380 V, 50 Hz pipa amonia:
Pipa balik hawa éksternal 76 mm3 inci
Pipa inlet cair éksternal 20 mm3 / 4 inci
Pipa hawa panas luar 20 mm3 / 4 inci
Pipa solokan éksternal 20 mm3 / 4 inci
Pipa klep éksternal 25 mm1 inci
Pipa ngecas éksternal 38 mm
1,5 inci Pipa debit éksternal 51mm2 inci
Pipa inlet hawa éksternal 12 mm 1/2 inci
Konsumsi hawa 3,5 m3/ jam 124 inci kubik / jam

Diménsi utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami