Runjin © Krunt ™ -N1000 Mesin És Krim És

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi

Katirisan, pergaulan sareng sebatan és krim sareng hawa kana és krim. Pembekuan permukaan anu dibungkus pikeun produk sanés.

Prinsip Operasi

Campuran és krim diukur kana silinder katirisan ku pompa gir. Aliran hawa anu tetep disebatkeun kana silinder anu dicampur. Salila ngaliwatan silinder hawa dikocok kana campuran ku dasher. Amonia cair ngejat dina jaket pendingin sakitar silinder nyayogikeun katirisan. Agul-agul stainless steel nyabak és krim beku tina témbok jero silinder, sareng pompa gear kadua payunkeun és krim tina ujung outlet silinder katirisan kana mesin keusikan.

Desain Standar

Frunt ™ -N1 freezer kontinyu minuhan simbol standar sanitasi 3-A tina Asosiasi Pasokan Industri Pangan & Susu, AS. Kabinet freezer sareng sistem kulkas didamel tina stainless steel. Sadaya bagian anu ngahubungi campuran sareng és krim didamel tina stainless steel.

Pamasangan. Freezers langsung mangrupikeun unit mandiri siap disambungkeun kana listrik, kulkas, hawa dikomprés sareng suplai campuran.

Silinder katirisan didamel tina nikel murni sareng permukaan jerona kromium keras dilapis sareng eunteung bérés. Dasher, dilengkepan ku agul scraper sareng beater, didamel tina stainless steel.

Sistem kulkas nyayogikeun kapasitas tetep konstan pikeun mastikeun suhu és krim stabil sareng viskositas. Salila période mandeg sareng iraha waé kulkas dipareuman nyaéta dina hubungan sareng halteu langsung, gas panas diterapkeun pikeun nyegah beku. Pasokan amonia cair kedah bebas uap sareng ngagaduhan tekanan mutlak minimum 4 batang (58psi) sareng suhu sedot kedah -34 ℃ (-29 ℉).

Nyupiran. Kakuatan ditransferkeun tina motor utama langsung kana dasher ku V-belts.

Campur sareng és krim nyaéta pompa roda gigi, tiasa diatur pikeun méréskeun endwise pikeun ngimbangan pakean normal. Pedalaman perumahan stainless steel dilapis kromium pikeun ngaleutikan pakean sapertos kitu.

Eureun saharita ngamungkinkeun eureun samentawis dina produksi kalayan leungitna campuran minimum sareng robih kualitas és krim.

CIP (Bersih-di tempat). Sadaya bagian anu ngagaduhan kontak sareng campuran sareng és krim dibersihkeun tanpa dibongkar. Nalika aktipkeun program CIP bentukkeun panel kontrol, roda pompa outlet sareng roda pompa inlay ngaleungitkeun sareng ngamungkinkeun aliran deterjen anu beurat. Pompa sareng dasher sacara otomatis diaktipkeun dina interval anu tangtu salami prosés beberesih.

Hawa dikomprés ti pasokan listrik utama anu diperyogikeun pikeun ngendalikeun pompa anu ngabahekeun sareng CIP.

Panél Kontrol. Sadaya fungsi mesin dioperasikeun tina panel payun anu kalebet méter pikeun beban motor, tolok tekanan udara, mimitian sareng ngeureunkeun tombol push pikeun pompa sareng motor utama ogé gagang pikeun kontrol amonia. Laju ngompa tiasa diatur tina 10 ~ 100%.

Kapasitas campuran pompa nyaéta ti 80 ~ 550Litre / hr (21 ~ 145 US Gal).

Asesoris standar kalebet saperangkat pakakas, sapasang standar sésa, sprockets pikeun ngarobah tekanan silinder sareng katrol pikeun mnt. kagancangan dasher.

Awak mesin katirisan

Awak mesin katirisan didamel tina stainless steel. Dua sisi stainless steel tina mesin katirisan tiasa dicabut, pikeun ngagampangkeun tanaga perbaikan pikeun ngalereskeun bagian-bagian alat anu sanés.

Kendang tiris

Permukaan jero kendang katirisan nyaéta pelapis kromium heuras sareng kalayan grinding presisi, pikeun ngahontal aya permukaan anu rata, sahingga bahan campuran és krim tiasa kéngingkeun pertukaran panas anu hadé sareng épék beku anu épéktip. Éta dilengkepan alat pengikis aduk ku agul stainless steel anu teras-terasan muterkeun dina kecepatan anu tangtu di sapanjang permukaan drum katirisan, pikeun mastikeun aya produksi lancar produk és krim anu leueur, anu didorong pikeun ngagaur komponén wiper ku motor utama ngalangkungan sabuk anu ngalantarankeun

Sistem Refrigerasi

Sistem kulkas diwangun-di spiral sealing tipe kompresor sareng nganggo Freon salaku kulkas

Sistem Refrigerasi

Sistem kulkas diwangun-di spiral sealing tipe kompresor sareng nganggo Freon salaku kulkas

Pompa campuran hawa

Lokasina di panel payun mesin katirisan, aya klep pangaluyuan inlet hawa, pikeun ngompa bubur sareng hawa kana drum katirisan.

Tekanan ngatur klep

Di outlet és krim kendang katirisan, aya klep pangaluyuan tekanan, supados tekanan tina katirisan kendang tetep konstan.

Operasi Mesin Katirisan

Sadaya tombol fungsional aya dina panel payun, saderhana sareng gampang dianggo.

Kaasup saklar operasional ieu:

Panel operasi

l Ngamimitian / nutup pompa campuran

l Startup / caket aduk scaler

l Sistem ngamimitian / nutup kulkas

l Sistem ngamimitian gas / tutup panas

l Kontrol volume produksi és krim

l És krim viskositas tampilan

Ngamimitian Mesin Katirisan

Éta merenah pisan sareng tiasa langsung dioperasikeun saatos cai, listrik sareng gas dihurungkeun.

Beberesih

Beberesih tina Mesin Pembekuan tiasa dilakukeun ngalangkungan sistem CIP pusat. Sareng sambungan pipa ngadopsi gelung

Kaluaran normal

1000Litre / hr (270 US Gal) dumasar kana kaayaan di handap ieu:

Suhu campuran inlet + 5 ℃ (+ 41 ℉) Suhu és krim -5 ℃ (+ 23 ℉) Suhu sedot -34 ℃ (-29 ℉)

Kandungan minyak dina amonia <30PPM

Ngabahekeun 100 %

Jinis campuran: Campuran és krim normal ngandung 38% total padet. Saatos resép resep campuran anu nyata kapasitas anu pasti sareng suhu outlet tiasa ditangtoskeun.

Frunt ™ -N1 Alat Opsional

Frunt ™ -N1 Alat Opsional

Klep tilu arah kalayan perlengkapan pikeun pipa és krim.

Alat pangukur tekanan és krim kalayan perlengkapan pikeun pipa és krim.

Pangukur suhu és krim kalayan perlengkapan pikeun pipa és krim.

Pompa susukan buah pikeun tuang rasa cair sareng pewarnaan dina proporsi tertentu kana silinder katirisan.

Eureun klep pikeun kulkas.

Klep kaamanan TüV disatujuan - klep kaamanan pikeun sistem kulkas diperyogikeun - desain anu saleresna numutkeun peraturan lokal.

Kontroler gancang pikeun speed dasher pangaluyuan stepless.

Desain Freon. Dirancang khusus pikeun Freon 22. rada ngirangan kapasitas.

Méter aliran hawa pikeun ngatur ngabahekeun.

Ngeringkeun hawa sareng hijian filtrasi pikeun ningkatkeun kualitas hawa anu dikomprés.

Suku cadang pikeun pangropéa 3000hrs atanapi 6000hrs.

Data téknis

Barang Data
Sambungan kakuatan 3 ~ 380 V , 50 HZ
Konsumsi listrik 17 kW
Motor utama 15 kW
Motor pompa 0,75 kW
Max. beban lomari es 30 kW26000 kcal / h (34 ° C / 29 ° F hawa nyeuseup)
Eusi amonia 12 kg (NH3)
Hawa dikomprés 2 n m³ / h (mnt. 6 tekanan bar)
Kapasitas pompa 200/1000 liter / jam52-260 AS Gal / jam (100% ngabareuhan)
Diménsi piping (kedah saluyu sareng peraturan lokal)
Jalur nyeuseup Ø48 mm
Garis cair Ø 18 mm
Saluran gas panas Ø 18 mm
Garis solokan Ø 18 mm
Garis kaamanan Ø 18 mm
Jalur inlet hawa anu dikomprés Ø 6 mm
Campur pipah inlet Ø 25,4 mm
Pipa és krim Ø 38,1 mm
Unit
1 bar1 liter

1 liter

= 1.02 kp / cm² = 100 kPa = 14,5 psi= 0,2642 galon AS

= 1,22 imp. galon

Diménsi utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami