Runjin © Krunt ™ -RM35 Mesin És Krim

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi

Dipaké dina produksi terus-terusan és krim sareng bar, és-lolly atanapi jus és-lolly.

Prinsip kerja

Produk palang umum kedah dihasilkeun dina genep léngkah ieu:

1 Tuangkeun és krim kana cangkir kapang
2 Colokkeun palang kana és krim
3 Katirisan és krim dina cai asin anu tiis dina -40 ℃
4 Rada ngalembereh permukaan es krim dina cai asin anu haneut dina + 15 ~ 25
5 Tarik és krim tina cangkir kapang
6 Cegah és krim kana mesin bungkus
Salila prosedur transportasi tina narik kaluar dugi ka ngaleungitkeun, kursus coklat tiasa dilapis dina permukaan és krim. Nalika és krim dilapis ku coklat, buah garing tiasa ogé dilapis dina beungeut cai.

Salila prosedur transportasi tina narik kaluar dugi ka ngaleungitkeun, kursus coklat tiasa dilapis dina permukaan és krim. Nalika és krim dilapis ku coklat, buah garing tiasa ogé dilapis dina beungeut cai. 

Kamampuh Gajih 10%
Kamampuan produk khas nyaéta Bubuk susu henteu gajih 10,5%
umumna 21000 dugi ka 36000 per jam. The Gula (sukrosa) 12,0%
kamampuan produk és cai sakitar 20% Sirop glukosa 5,0%
leuwih handap tina éta és krim. Nyatana Aditif 0,5%
kamampuan tunduk kana sababaraha faktor diantarana: Jumlah padet 38,0%
l Jumlah barisan és krim na Cai 62,0%
l Kuantitas krim és dina unggal jajar Total 100%

Desain Standar

Panci kapang

Cangkir kapang anu dibentuk ku és krim beku dilas kana méja puteran sirkular teras ditunda bak cai asin. Panci kapang tina stainless steel. Dina panci kapang standar, aya 16 gelas kapang dina unggal jajar, sareng jumlah gelas cetakan nyaéta 16x126 = 2016. Kandelna produk maksimum anu saluyu sareng 126 jajar cangkir kapang nyaéta 24 mm. Panci kapang dina spésifikasi séjén ogé tiasa disayogikeun (tingali "alat-alat opsional").

Panci RM35 tiasa ngahasilkeun és krim pangpanjangna kalayan panjang 144 mm (5,67 "). Palang anu dipasang dina és krim atanapi és-lolly kedahna aya dina luhur loyang sahenteuna 30 mm (1,18 ").

Tangki cai asin

Tangki cai asin bunderan diwangun ku témbok stainless steel dua kali dilas duaan sareng kursus insulasi termal disayogikeun. Twoequipped ku pompa sentrifugal bebas. Régulator suhu dilengkepan pikeun nyegah pakakas ngaleupaskeun tina damel dina suhu anu handap teuing. Suhu cai asin panas kedah diwatesan dugi ka handap 25 derajat iraha waé pikeun ngajaga panci kapang tina setrés termal anu ageung teuing.

Sistem nyetir utami

Sadaya fungsi utama dilakukeun ku mékanisme anu dikawasa ku cam. Fungsi asistén sareng fungsi sanés anu peryogi daya terbatas dikawasa ku sistem hawa anu dikomprés. Laju 35 sistem tiasa 10 jajar dugi ka 30 jajar per menit.

Alat-alat listrik

Alat-alat listrik dipasang dina kabinet listrik stainless steel mandiri, kalebet breaker utama, breaker, starter motor anu dijaga, control relay pikeun ngontrol pemanasan, trafo pikeun ngendalikeun voltase sareng timer.

Panél Kontrol

Operasi dikawasa ku panel kontrol anu dipasang dina mesin. Sadaya pungsi dikawasa ku PLC. Éta otomatis pisan. Panel kontrol kalebet tombol, indikator, sareng tampilan digital pikeun nembongkeun suhu anu nguap sareng suhu cai asin anu tiis. Suhu cai asin panas dikawasa sacara éléktronik sareng dipajang dina panel kontrol. Pintonan anu tiasa ningalikeun inohong sareng nomer tiasa nyayogikeun inpormasi kanggo operasi sareng diagnosis. Aya ogé alarm sora. Upami diperlukeun, skala ageungkedah disayogikeun.

Alat beberesih sareng sterilisasi

Pikeun ngabersihkeun sareng mensterilisasi panci kapang dina situs, alat-alat beberesih dipasang dina rel pendukung bak cai asin. Parabotna kedah disambungkeun kana cai, uap sareng agén pembersih.

Sistem tiis

Sistem pendingin primér henteu kalebet évaporator anu dianggo pikeun tukeur panas cai asin. Amonia dianggo salaku coolant. Sistem pendingin sékundér nyaéta sistem mandi cai asin anu tiis. Cai asin anu tiis diiderkeun sareng pompa aksial. Tangki distribusi cai asin anu tiis didamel tina stainless steel.

Sistem défrosting

Cai asin anu panas dipanaskeun ku listrik atanapi uap. Anu dianggo kedah milih hiji nalika mesen. Cai asin disemprotkeun kana raray éksternal tina kapang kapang ngalangkungan sistem nozel semprot. Sistem defrosting nyaéta

komunikasi komputer sareng kontrol pusat komputer tiasa disayogikeun pikeun ngagentos PC standar (tingali "alat-alat opsional").

Parantos ngeusian

Alat-alat keusikan és krim standar dirancang pikeun janten alat-alat keusikan anu jumlah dina jinis kendang, anu dianggo pikeun ngeusian bahan-bahanna ti luhur. Éta kalebet pipa kolom sareng sirah ngeusian. Parabot ngeusian anu dipasang di luhur tiasa ditukeurkeun.

Mesin colokan manual bar

Éta sacara otomatis nyolok batang kana és krim. Beban bar réngsé sacara manual. Éta kalebet kotak gudang pikeun nyimpen batang.

Instrumén ngaleupaskeun

Instrumen na kaasup conveyor ranté lempeng. 56 ngaleupaskeun panangan nganggo jepitan palang aya dina alat. Klem didamel tina logam keras / stainless steel. Pelepasan produk parantos réngsé ngalangkungan panangan anu ngaleupaskeun, sareng produk diangkut kana mesin bungkus. Instrumén ngaleupaskeun langsung tiasa dipilih (tingali "alat opsional").

Alat palapis coklat

Instrumén dipasang dina léngkah salajengna instrumén ngaleupaskeun. Éta kalebet bak perendam coklat sareng panci panampi kalayan palang goresan. Jangkungna bak perendam coklat tiasa disaluyukeun numutkeun sarat pikeun jangkungna palapis coklat. Tangki coklat éksternal sareng pompa sirkular

Alat-alat opsional

01 Alat eusian krim és krim hiji warna

03 Eusian alat obah

04 És krim warna hiji handap

05 És krim dua warna sacara vertikal kabagi ngeusian instrumen

06 És krim dua warna sacara vertikal kabagi instrumen pola "pola zébra"

07 Alat ésénsial konsentrasi és krim dua warna

08 És krim dua warna sacara horizontal dibagi alat keusikan

09 Alat ngeusian és cai hiji warna mandiri

10 Alat és krim és sareng cangkang eusian cai és sareng inti és krim

11 Alat eusian cai és hiji warna. Produk dina unggal jajar (radial) aya dina dua warna anu béda (atanapi tilu atanapi opat warna)

12 És cai dua warna sacara vertikal dibagi alat ngeusian

13 Pérsil ngeusian alat és krim

14 Alat keusikan és cai salju-salju, kalebet ngecas alat obah sareng ngeusian instrumen eureun

15 garing palapis (sareng buah garing sapertos nut sareng permén) alat és krim

16 Ngeusian instrumen pikeun és krim viskositas luhur dieusi handap kalayan aditif

18 Stasion pompa sareng bak coklat tina

Kapasitas 100 L, jaket cai nganggo pemanasan listrik sareng fungsi kontrol suhu otomatis sareng pompa sirkulasi coklat listrik. Tangki disayogikeun sareng roda kastor anu ngalih sareng sambung kana selang RM35.

21 Baja karbon atanapi pigura panyimpenan stainless steel pikeun panci kapang

22 Suku cadang tambahan pikeun produksi dua taun

23 Cai asin éksternal pelat penukar panas

24 Alat komunikasi anu komunikasi sareng komputer pusat

25 Panci pan sareng cangkir kapang anu béda sareng konfigurasi nomer baris

26 Alat mékanis anu disetir pikeun langsung ngaleupaskeun ka sababaraha mesin bungkus

Parameter Téknis

Motor

Main drive 3 kW (4 HP) Pompa cai asin tiis 11 kW (14.8 HP) Pompa cai asin haneut 1.1 kW (1.5 HP) Panci panarima coklat 0,8 kW (0,5 HP) Instrumén palapis garing 1.1 kW (1,5 HP) Motor pompa vakum 2.2 kW (3 HP)

Alat manaskeun

Pemanasan cai asin haneut tiasa dilakukeun ngalangkungan pemanasan listrik atanapi pemanasan uap. Éta kedah dikonfirmasi nalika mesen pangguna.

Pangaruh pamasangan maksimum

Sambungan listrik standar 3x380 V, 50 HzAC Dinilai beban 180 Amps

Breaker utama 250 Amps

-Kapang kapang pemanasan ngaleupaskeun 20 KW

-Kapang Éléktrik listrik ngaleupaskeun 101 KW tekanan rendah uap 100 KG / H Konsumsi maksimum dina produksi 55 ~ 75% 150 L wadah coklat 3 KW

Kabel listrik utama cocog sareng spésifikasi lokal. 

Sambungan pipa

Pompa sirkulasi pipa suplai cai asin:

150 mm (DN 150)

Pipa inlet utama hawa anu dikomprés:

20 mm (3/4 ")

Diaméterna pipa és krim henteu kirang ti diaméter kaluaran mesin katirisan.

Volume cai asin

6000 L / 7700 kg

Konsumsi hawa anu dikomprés

Mesin standar 0,9 m3/ mnt

Tekanan damel minimum 7 BAR Titik embun maksimal saluyu sareng tekanan atmosfir +5 ℃

Suhu kerja normal Suhu nguap -45 ℃ Suhu cai asin tiis -40 ℃ Suhu cai asin panas +20

Beban tiis

Kapasitas maksimum évaporator 325 KW 279000 Kalori per jam dina -45 ℃

Beurat

Dina status "siap damel" sakitar: 24000 kg

Data pangiriman

Beurat bersih 16350 kg

Beurat kotor 20500 kg

Jilid 100 m3

Diménsi utama

Total beuratna 3200 mm

Jangkungna pan kapang ka taneuh 1660 mm Umumna diperyogikeun rohangan tina taneuh dugi ka plafon


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami