Runjin © Krunt ™ -Z12 Z12 És Krim Mesin Rotary ngeusian

Bubuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Anggo

  1. Ieu dianggo kanggo ngeusian és krim, saos, atanapi cai-és kalayan sagala rupa jinis cangkir, kerucut. Mesin standar ngan ukur ngahasilkeun hiji jinis produk és krim, tapi upami nambihan stasiun peralatan anu sanés, rupa-rupa kerucut bentuk sareng cangkir és krim ogé tiasa dihasilkeun.

    Runchen Krunt-Z 12 mangrupikeun solusi béaya rendah anu cocog pisan pikeun pabrik skala leutik. Éta tiasa minuhan palanggan anu henteu ngagaduhan syarat kapasitas anu tinggi. Tapi éta tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis és krim kalayan Standar anu kualitas luhur. Éta ogé tiasa dianggo pikeun uji laboratorium atanapi pamekaran és krim.

Prinsip Gawe

  1. Tumpukan cangkir dina bagian dispenser cangkir, sareng ieu bakal diturunkeun pikeun nyelapkeun bak hiji-hiji ngantosan dieusian. Aya jinis-jinis keusikan anu béda dumasar kana bahan baku anu béda sapertos és krim, saos, atanapi cai-és. Jenis keusikan tiasa sapertos ngeusian kuantitatif, ngeusian sakedap, sareng ngeusian motong peres (salah sahiji alat motong bakal napel).Runchen Krunt-Z12 ogé tiasa ngonpigurasi sareng bagian hiasan anu béda pikeun ngahias permukaan és krim. Luyu sareng produk bentuk anu béda, éta tiasa milih fungsi nambihan tutup anu béda. Ogé tiasa ngégél produk ku dipotong sateuacanna pilem.Saatos tutup nambihan atanapi ngégél, bagian ejeksi bakal ngaluarkeun produk sareng ngantunkeun tina ngeusian mesin supados gancang katirisan, dugi ka dipak.

Pigura Utama

Krunt StandarTMPigura -Z12 didamel tina stainless steel. Desain mesin ngeusian tiasa minuhan Standar kebersihan internasional sareng tinggi. Struktur kerangka anu kabuka tiasa nyingkahan hemat cai sacara éfisién sareng dibersihkeun sacara merenah.Sadaya desain komponén kalebet nozel, selang jepitan sareng bagian drive saluyu sareng sarat sambungan anu gampang, ngagantian sareng beberesih.

Sistem Drive Utama

  1. Motor frékuénsi ngadorong pembagi ayun sareng rotasi, sareng ngendalikeun puteran intermitén tina pelat modul sareng stasiun luhur sareng ka handap. Ngirim sinyal Berkala ka PLC ku kode program usaha Rotary pikeun ngadalikeun silinder kalayan tepat, sareng ngajantenkeun sadaya bagian tiasa dianggo sacara stabil.

Sistem Ngadalikeun

KruntTM-Z12 mesin keusikan puteran dikawasa ku PLC pusat. Kalayan kecap PLC, produksi és krim tiasa dipariksa kalayan jelas pisan, sareng ngagentosna raoseun pisan. Mibanda rohangan hemat 2MB, sareng tiasa ngamimitian atanapi lirén sacara otomatis. Puluhan produk tiasa diprogram sateuacanna.
Data produk bakal ditingalikeun dina layar PLC .jeung panel kontrol sadayana dilengkepan tombol touch sareng tampilan digital, nyayogikeun operasi sareng monitoring anu merenah.

Sistem Kompresor Udara sareng Sistem Vakum 

Dumasar kana kabutuhan kabersihan tuangeun, sadaya bagian pikeun kompresor udara didamel tina bahan anu bebas tina korosi, pelumasan. Sadaya klep ngadopsi modeu listrik sareng dipasang dina jero pigura. Sadaya silinder Standar ti Festo. Bagian-bagian System vakum anu kanggo Tutup dispenser sareng tutup nambihan dikonfigurasi ku klep profesional.

Kauntungan

KruntTM-Z12rotary ngeusian mesin ngadopsi desain perenah canggih sareng bagian fungsi anu kuat pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran industri és krim. Kauntungannana pangbadagna nyaéta ngagaduhan fungsi langkung seueur tibatan jinis tradisional.

Pigura langkung stabil

Ngadopsi nguatkeun pigura kaku pikeun ngajantenkeun operasi mesin langkung stabil tibatan tradisional.

Tambih deui sistem drive stabil

Ngagunakeun modular swing and rotation dividers pikeun ngajantenkeun mesin utama langkung stabil, langkung merenah pikeun diperiksa sareng dirawat. Kaseueuran stasiun leres-leres ngagunakeun struktur mesin pikeun nyieun mesin ngalir stabil sareng low noise.

Sistem coklat suhu anu tetep :

Téhnologi manaskeun suhu konstan digunakeun dina nozel keusikan pikeun nyingkahan fenomena ngahalangan anu disababkeun ku solidarna coklat nalika suhu lingkunganana handap.

Bagéan bagian

kami nyayogikeun sababaraha jinis bagian. Dina hal ieu, ruang lingkup produk tiasa langkung lega. Ieu mangrupikeun tabel référénsi :

Cocog sareng suku cadang

Pikeun mastikeun fungsi mesin, mesin ngeusian Runchen Krunt-Z12 kedah langkung saé milih suku cadang aslina. Upami milih anu sanés, ieu bakal ngagaduhan unsur anu henteu stabil, nyababkeun alat-alat rusak. Punten konsultasi sateuacan dianggo.

Data Téknis

Garis 1 garis 2 garis
kapasitas per jam pikeun Standar 2400 4800
speed ngajalankeun (stoke / mnt) 10 ~ 45 10 ~ 45
kakuatan 2 kW
kapasitas neundeun pikeun coklat 25L
palapis produk 2-6ml
ningkatna produk 4-8ml
massa gas (tanpa minyak, cai) ≤2.0g / m3
hawa konsumsi 1 m3/ mnt
tekanan kerja (mnt) 6bar (87LB / inci pasagi)

Ukuran utama


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami