11

Strategi

USAHA KAMI

Runjin Industry Co., Ltd. mangrupikeun panyadia solusi És-krim anu propésional anu didukung ku hiji tim anu alus pikeun insinyur pangalaman anu mumpuni kalayan pangalaman praktis mangtaun-taun dina industri és krim, boh pabrik alat-alat és krim atanapi pabrik és krim.

Runjin utamina nyayogikeun jasa pikeun pabrik és krim di daérah di handap ieu:

  • Ngadamel sareng ngical peralatan produksi és krim standar sareng khusus
  • Prosés pabrik és krim sareng desain perenah, desain kapasitas fasilitas jasa sareng instalasi rékayasa
  • Produk inovasi
  • Manajemén pabrik, palatihan sareng konsultan
  • Ahli sareng ngalaman dina ngaoptimalkeun prosés produksi sareng ngirangan biaya konversi

PERALATAN

Persis naon anu diarepkeun, desain optimal, bagian kualitas sareng komponenana ogé stabilitas anu dipercaya, mastikeun pasamoan produksi anu sampurna sareng ngaminimalkeun limbah operasi.

Proyék

Kami ngartos yén prosés produksi anu pas sareng desain tata ruang sareng desain kapasitas fasilitas jasa ekonomis mastikeun operasi épisiénsi anu luhur sareng biaya konversi anu kalapa. Henteu ngan nalika ngarencanakeun dina makalah tapi tiasa nerapkeun sacara praktis.

LAYANAN

Jasa cekap dina kabutuhan anjeun. Kami mastikeun alat-alat anjeun ngajalankeun dina kaayaan anu saé, salian ti éta, kami sanggup ngadukung pangropéa anu dijadwalkeun, pamutahiran alat-alat sareng jasa suku cadang, sareng langkung jauh ngeunaan konsultasi manajemén pabrik, pamutahiran pabrik sacara gembleng, tata prosés sareng desain kapasitas fasilitas jasa sareng sanésna.

NGADUKUNG

Dumasar kana jasa anu berorientasi pelanggan sareng kaunggulan téknis, Runjin komitmen pikeun alat-alat kualitas sareng jasa anu saé sareng pangrojong téknis. Kami ngarepkeun pilihan anjeun dina Runjin